Accommodaties

Categorie: Accommodaties

Ja, de 1000m2 tuin deelt u met mensen uit de andere gite, indien deze geboekt is. Er is een natuurlijke afscheiding gemaakt tussen de terrassen van de twee huisjes, waardoor u toch privacy heeft. Het (opzet)zwembad is ook gedeeld. De gehele tuin staat tot uw beschikking, er zijn diverse zitjes aanwezig.

Categorie: Accommodaties

Niet perse. Het is één terrein, maar uw leven speelt zich af aan de andere kant van ons grondstuk. De ingang van de gites liggen aan de zijkant van onze woning, maar de tuin bevindt zich aan de andere zijde. Wij zien u niet, u ziet ons niet, behalve wanneer we elkaar misschien passeren omdat u zich aan de voorzijde bevindt.

Categorie: Accommodaties

Dat kan. In dat geval kunt u zowel Gite Rembrandt als Fleur boeken. In totaal kunnen er dan 10 mensen blijven slapen. Wij vragen u vriendelijk hiervoor te bellen of mailen. U krijgt dan een prijsopgave.

Categorie: Accommodaties

Op dit moment zitten wij nog in de start-up fase en kunnen wij u geen garantie geven op stabiel internet. Dit omdat we nog uit moeten zoeken wat de mogelijkheden zijn. Wel is er 4G bereik.

Categorie: Accommodaties

Er zijn geen speciale voorzieningen aanwezig voor kinderen.

Categorie: Accommodaties

Helaas, onze accommodaties zijn niet geschikt voor minder validen. Dit door het ruige terrein en slapen op verdieping. Mogelijk is een verblijf in één van onze luxe tenten wel een optie.

Boeken

Categorie: Boeken

In principe worden onze gites voor minimaal 3 nachten verhuurd. Zie je dat er toch een datum vrij is, stuur dan gerust een e-mail. Misschien kunnen we een uitzondering maken. U ontvangt een prijsopgave per e-mail.

Categorie: Boeken

Stuur ons een e-mail bij interesse.

Categorie: Boeken

Bij korte annulering (korter dan 14 dagen vooraf) bent u sowieso uw aanbetaling kwijt. Wilt u weten wat de consequenties zijn? Bel of mail dan gerust.

Categorie: Boeken

U ontvangt korting bij een boeking vanaf 15 dagen. Deze korting is 15% op het totaal.

Categorie: Boeken

Alleen wanneer hij/zij keurig is opgevoed. Er zijn loslopende erfdieren en er staat vee in het weiland naast de huisjes. Uw wordt tevens verzocht de hond buiten het terrein uit te laten. Een hond meebrengen kost €5,- per dag extra. Hierin zijn inbegrepen: Mand, kleden, voerstandaard, zwembadje, lange lijn en grondpen.

Categorie: Boeken

De kosten van verwarming liggen in de winter hoger. Omdat onze gites boven elektrisch verwarmd worden, loopt dit aardig in de papieren. U betaald hiervoor een kleine toeslag.

Categorie: Boeken

U betaald de rest van de boeking 14 dagen voor uw aankomst. U ontvangt hierover bericht per e-mail.

Categorie: Boeken

U ontvangt uw borg binnen 2-3 dagen na vertrek terug. De betaalopdracht wordt de dag van uw vertrek klaar gezet, nadat wij de accommodaties hebben nagekeken.

Diversen

Categorie: Diversen

U komt terecht in het buitengebied. Houdt u niet van vee en tractoren, dan adviseer ik u een ander onderkomen te zoeken. Ons eigendom ligt afgelegen. Toch is er binnen 20 minuten een supermarkt. Er zijn op kleinere afstand genoeg restaurantjes of bars waar u iets kunt gaan eten, of een sportwedstrijd kunt bekijken. Onze doelgroep is waarschijnlijk 50+ers, of jongeren die van rust en ruimte houden. Er is geen uitgangsleven in de directe omgeving en ook het openbaar vervoer laat te wensen over.

Categorie: Diversen

Wij willen dat u een ontspannen vakantie heeft. Veel regels zijn er dus niet. Wij vragen u wel rekening te houden met een aantal dingen. Zo houden wij en onze gasten van rust. Lawaai tussen 22.00u ‘s avonds en 8.00u ‘s ochtends wordt niet op prijs gesteld. Er geldt een rookverbod in de gites en openbare ruimtes.

Service

Categorie: Service

Natuurlijk, elke gite heeft haar eigen BBQ, een zakje kolen is standaard aanwezig. Er zijn soms restricties in droge tijden, overleg dus altijd even of je de BBQ ook mag gebruiken.

Categorie: Service

Nee, het ontbijt is niet inbegrepen. U zorgt zelf voor uw eten en drinken. Eventueel kunt u ter plaatse een luxe-ontbijt bestellen op de zondag.

Categorie: Service

Nee, de prijs is inclusief beddengoed. Wij maken gebruik van moltons, hoeslakens en synthetische dekbedden.

Categorie: Service

Nee, de prijzen zijn inclusief (bad)handdoeken en theedoeken.