Accommodaties

Categorie: Accommodaties

Ja, de 1000m2 tuin deelt u met mensen uit de andere gite, indien deze geboekt is. Er is een natuurlijke afscheiding gemaakt tussen de terrassen van de twee huisjes, waardoor u toch privacy heeft. Het (opzet)zwembad is ook gedeeld. De gehele tuin staat tot uw beschikking, er zijn diverse zitjes aanwezig.

Categorie: Accommodaties

Niet perse. Het is één terrein, maar uw leven speelt zich af aan de andere kant van ons grondstuk. De ingang van de gites liggen aan de zijkant van onze woning, maar de tuin bevindt zich aan de andere zijde. Wij zien u niet, u ziet ons niet, behalve wanneer we elkaar misschien passeren omdat u zich aan de voorzijde bevindt.

Categorie: Accommodaties

Dat kan. In dat geval kunt u zowel Gite Rembrandt als Fleur boeken. In totaal kunnen er dan 10 mensen blijven slapen. Wij vragen u vriendelijk hiervoor te bellen of mailen. U krijgt dan een prijsopgave.

Categorie: Accommodaties

Ja, er is goed internet. Maar wel via een zogenaamde 4G box. Dit betekent dat er een maximum zit op de te verbruiken GB’s. Het streamen van online diensten is onmogelijk.  Wel is het mogelijk je eigen simkaart in de ontvanger te doen. De ontvanger zet je 4G signaal om in WIFI. Hierdoor stream je net zoals thuis. Controleer wel van tevoren de bijkomende kosten bij je provider.

Categorie: Accommodaties

Er zijn geen speciale voorzieningen aanwezig voor kinderen.

Categorie: Accommodaties

Helaas, onze accommodaties zijn niet geschikt voor minder validen. Dit door het ruige terrein en slapen op verdieping. Mogelijk is een verblijf in één van onze luxe tenten wel een optie.