Boeken

Categorie: Boeken

In principe worden onze gites voor minimaal 3 nachten verhuurd. Zie je dat er toch een datum vrij is, stuur dan gerust een e-mail. Misschien kunnen we een uitzondering maken. U ontvangt een prijsopgave per e-mail.

Categorie: Boeken

Stuur ons een e-mail bij interesse.

Categorie: Boeken

Bij korte annulering (korter dan 14 dagen vooraf) bent u sowieso uw aanbetaling kwijt. Wilt u weten wat de consequenties zijn? Bel of mail dan gerust.

Categorie: Boeken

U ontvangt korting bij een boeking vanaf 15 dagen. Deze korting is 15% op het totaal.

Categorie: Boeken

Zeker, wanneer uw hond(en) niet voor overlast zorgen. Ons terrein en onze accommodatie is helaas niet geschikt voor honden met gedragsproblemen vanwege de open structuur.  Er zijn (loslopende) dieren op het erf en er staat vee in het weiland naast de huisjes. Een hond meebrengen kost per hond €5,-  extra.

Categorie: Boeken

De kosten van verwarming liggen in de winter hoger. Omdat onze gites boven elektrisch verwarmd worden, loopt dit aardig in de papieren. U betaald hiervoor een kleine toeslag.

Categorie: Boeken

U betaald de rest van de boeking 14 dagen voor uw aankomst. U ontvangt hierover bericht per e-mail.

Categorie: Boeken

U ontvangt uw borg binnen 2-3 dagen na vertrek terug. De betaalopdracht wordt de dag van uw vertrek klaar gezet, nadat wij de accommodaties hebben nagekeken.