Reserveren voor 2024 – graag per email info@maisonlamers.com

Onze gite word alleen per week verhuurd. Soms kan het echter zijn dat er wat gaatjes zijn waardoor minimaal 2 nachten wel mogelijk is. Stuur ons een e-mail met uw verzoek.

OPEN VAN 1 MEI TOT 1 NOVEMBER: Weekprijs € 795,00
Dit is inclusief:
– Schoonmaakkosten (verplichte afname € 75,-)
– Linnen- en beddengoed
– Evt. verwarming via pelletkachel (1 zak per dag)
– Onbeperkt internet, water en gas
U mag gebruik maken van het zwembad, jacuzzi en de infraroodsauna.
Er zijn maximaal 2 honden welkom. Deze mogen niet op de bovenverdieping of meubels komen. De extra kosten voor een hond zijn € 5,00 per hond per dag. Houdt er rekening mee dat wij geen afgesloten tuin hebben. Uw hond dient aangelijnd te zijn op ons terrein.

Het huurbedrag hierboven is exclusief stroomkosten. Deze worden achteraf naar daadwerkelijk verbruik verrekend. Dit werkt middels een verrekening met uw borg, u krijgt de afrekening van stroom te zien d.m.v. een screenshot van onze energieleverancier. Normaal ligt het stroomverbruik gemiddeld op 4€ per dag, tenzij u veel gebruik maakt van de infraroodcabine en jacuzzi. Dan liggen de kosten mogelijk op het dubbele.

Borg € 150,00

Toeristenbelasting ter plaatse af te rekenen, dit bedraagt 4% van het totaalbedrag ex borg.

Betalen

Wij vragen een aanbetaling van 40% van het huurbedrag inclusief borg, direct na boeking te voldoen. Het tweede deel moet 28 dagen vóór aankomst worden betaald. Indien de vervaldatum op de factuur verlopen is, behoudt verhuurder zich het recht de gite aan een andere persoon te verhuren.

Annuleren:

Annulering door de huurder dient schriftelijk of per e-mail te gebeuren. Indien de overeenkomst wordt geannuleerd zijn de volgende voorwaarden van toepassing. Wij adviseren u sowieso een reisverzekering te nemen.

Bij annulering tot 56 dagen voor de dag aankomst wordt 25% van de totale reissom berekend.

Bij annulering van 56 tot 28 dagen voor de dag aankomst wordt 50% van de totale reissom berekend.

Bij annulering vanaf 28 dagen tot de dag van aankomst wordt 100 % van de totale reissom berekend