Gite Rembrandt is een 2 persoons huisje, gemaakt in een oude schuur. Rembrandt bevindt zich náást Gite Fleur. In 2025 zal deze gite ook te huur zijn. Op het moment is het nog onder constructie, maar het kan natuurlijk al geboekt worden.

De gite is gelegen in een oude schuur, welke is verbouwd tot vakantiewoning. De ingang is aan de voorzijde. U logeert bij ons op het terrein, maar in de praktijk zullen we elkander amper treffen, alleen in het voorbijgaan. Aan de achterzijde van de gites bevindt zich een grote tuin van ca. 800m2, waar uw buitenleven zich zal afspelen. U kijkt uit op de landerijen en heeft toegang tot een (gedeeld) opbouwzwembad 5,5 meter rond met zonneterras en diverse terrasjes, waaronder een prachtig vlonder aan de gite vast, waar u heerlijk kunt ontspannen. In uw tuin bevindt zich ook een kleine wellnes, met jacuzzi en infraroodcabine waar u gebruik van mag maken. Gebruik van de welness zit niet bij de prijs inbegrepen. Zo betaald iedereen een eerlijke prijs.

Indien de andere gite ook geboekt is, deelt u het zwembad/jacuzzi en uw uitzicht met andere mensen. Belangrijk om te weten: je hebt wel privacy omdat we aan beide kanten van de huisjes heggen hebben geplaatst. Bij ons komen mensen op vakantie die op zoek zijn naar rust en ruimte. Voor kinderen hebben wij geen voorzieningen. Honden zijn er alleen in overleg en ze dienen aangelijnd te blijven.

Gite Rembrandt is een knusse woning. De woonkamer/keuken is 18 m2. Er bevindt zich een volledig ingerichte keuken, eettafel met 2 stoelen, een zitje met salontafel en een televisie. De keuken is ingericht met combi-oven, gaskookplaat, koel/vries combinatie. Er is ook een vaatwasser, maar dit staat achter één van de deuren in de hal. Op de benedenverdieping bevindt zich een toilet.

De trap leidt naar een slaapkamer van ca. 15 m2 met een 2 persoons bed van 160 x 200. 2 grote dakramen geven veel licht. De dakramen zijn voorzien van verduistering en horren. Aansluitend aan de slaapkamer bevindt zich de ruime badkamer van 8 m2. Douche, wastafel en extra toilet. Wederom een dakraam met verduistering en hor.