Gite Fleur is een 4 persoons huisje, gemaakt in een oude schuur. De gîte is met de grootste zorgvuldigheid gestyled. De afwerking is luxe net als de voorzieningen. De omschrijving vindt u na de foto’s.

De gite is gelegen in een oude schuur, welke is verbouwd tot vakantiewoning. De ingang is aan de voorzijde. U logeert bij ons op het terrein, maar in de praktijk zullen we elkander amper treffen, alleen in het voorbijgaan. Aan de achterzijde van de gites bevindt zich een grote tuin van ca. 800m2, waar uw buitenleven zich zal afspelen. U kijkt uit op de landerijen en heeft toegang tot een (gedeeld) opbouwzwembad 5,5 meter rond met zonneterras en diverse terrasjes, waaronder een prachtig vlonder aan de gite vast, waar u heerlijk kunt ontspannen. In uw tuin bevindt zich ook een kleine wellnes, met jacuzzi en infraroodcabine waar u gebruik van mag maken.

Benedenverdieping

Gezellige hal met trap naar de eerste verdieping en toiletruimte. Ruime woon- en eetkamer in één. Volledig uitgeruste keuken, met vaatwasser, los fornuis met oven, vriezer en koelkast. Openslaande deuren naar de tuin en een pellet kachel voor de wintermaanden. Er is televisie met NL’se en Franse zenders. Diverse streamingsapp alsmede een chromecast aanwezig. Onbeperkt internet via Starlink. Diverse spelletjes en leesboeken.

Eerste verdieping

Badkamer met douche en wastafel
Apart toilet met wastafel
Eén grote master met een bed van 160 x 200. Zonsverduistering en hor.
Kleinere slaapkamer met twee bedden van 90 x 200 cm. Zonsverduistering en hor. Ventilator aanwezig.

Buiten

Groot vlonder met lounge set, parasol, diverse stoelen en sfeer verlichting
Diverse zitjes door heel de tuin
Wellness ruimte (jacuzzi en infraroodsauna)
Zwembad met zonneterras (zwembad open vanaf 1 juni)
BBQ vuurplaats
Dartbord, diverse buitensportartikelen- schietbaantje met luchtbuks (alleen op afspraak, samen met eigenaar)

Op het terrein bevindt zich een atelier ruimte. Hier kunt u diverse creatieve workshops volgen. O.a. glas in lood, beeldhouwen, letter hakken. Benieuwd naar het aanbod? www.atelierleffe.eu

_________________________________________________________________________________________

Extra informatie

U ontvangt in de koudere maanden bij de huurprijs 15 kg pellets per dag t.w.v. € 8,95. Bij overschrijding kunt u bij ons tegen betaling meer pellets krijgen. Er is een jacuzzi en infraroodcabine aanwezig, deze is het hele jaar te gebruiken. Het zwembad (5,5 meter rond incl. zonneterras) mag u onbeperkt gebruiken, maar deze is geopend van juni tot en met eind september. Er zijn ook 2 elektrische fietsen te huur.

LET OP:
Hoewel wij enorme dierenliefhebbers zijn, zijn niet alle huisdieren welkom. Wij overleggen graag per geval of uw hond welkom is. Dit heeft onder meer te maken met het feit dat er geen afgesloten tuin is en uw hond goed moet luisteren. Er lopen kippen en 2 hondjes los, we hebben konijnen en op de aangrenzende landerijen staan koeien. Het is dus van groot belang dat uw hond hiermee om kan gaan.